top of page
Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Интериорни тенденции - пролет 2023

Актуализирано: 22.06.2023 г.

Пролетта е време за обновяване и преоткриване и какъв по-добър начин да посрещнете новия сезон от освежаването на домашния декор?


Най-новите тенденции в интериора за пролетта на 2023 г. са свързани с добавянето на цвят, текстура и индивидуалност към вашето жизнено пространство. Тук в ЧАР имаме перфектния текстил и аксесоари за домашен декор, за да ви помогнем да вдъхнете живот на тези тенденции.


Допълващи се нюанси

Ако търсите лесен начин да добавите малко цвят към дома си, опитайте да играете с допълващи се нюанси. Помислете за топли нюанси на жълто и оранжево, съчетани със студени сини и зелени. Колекцията от възглавници, калъфи и завеси на ЧАР може да ви помогне да постигнете този ефект без усилие. Комбинирайте различни текстури и шарки, за да създадете цялостен външен вид, който да прави дома ви игрив и свеж.


Шахматни десени

Шахматните десени се завръщат широко този сезон. Това е чудесен начин да добавите раздвиженост и текстура към домашния декор. Корекцията карирани възглавници и калъфи на ЧАР са идеални за създаване на уютна и приветлива атмосфера във вашата всекидневна или спалня.


Бохемски максимализъм от 70-те

Този сезон насочете вътрешния си свободен дух с бохемският максимализъм на 70-те. Помислете за смели шарки, смесени текстури и живи цветове. Гамата на ЧАР, вдъхновена от бохо текстил и аксесоари за домашен декор, може да ви помогне да постигнете тази тенденция с лекота. От възглавници с ресни до тапети за макраме, има много възможности за избор.


Като от романтична комедия

Кой не обича добра романтична комедия? Този сезон внесете малко настроение в домашния декор с мека и женствена естетика. Помислете за пастелни цветове, флорални шарки и деликатни материи. Гамата на ЧАР от гарнирано с дантела спално бельо и възглавници с цветя може да ви помогне да създадете мечтаната романтична атмосфера във вашата спалня.


Акцентни плочки за баня

Не пренебрегвайте банята си, когато става въпрос за домашен декор. Този сезон направете изявление със смели и цветни плочки за баня. Помислете за геометрични шарки, ярки цветове и текстурирани повърхности. Гамата от текстил за баня на ЧАР, като постелки за баня и кърпи, може да ви помогне да създадете усещане за дизайнерска баня.

 

Тази пролет се забавлявайте с домашния си декор и включете някои от тези вълнуващи тенденции в жилищното си пространство. Независимо дали харесвате смели и максималистични вибрации или мека и романтична естетика, ЧАР разполага с перфектния текстил и аксесоари, които да ви помогнат да вдъхнете живот на визията си.


Заповядайте и посетете нашите магазини в Бургас (ул. "Христо Ботев" 61) и София (бул. "Васил Левски" 111), за да разгледате новите ни колекции и да откриете перфектните артикули за вашия дом.

Последни публикации

Виж всички

Комментарии


bottom of page