top of page
Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Великденско настроение у дома

На прага на пролетта се готвим да посрещнем един от най-светлите и големи празници в християнството – Великден. На този ден, още известен като Възкресение Христово, се чества връщането на Иисус Христос към живота на третия ден след разпятието му. Този празник е като глътка свеж въздух след дългата мразовита зима, а има ли по-добър начин да поканим пролетта в дома си от свежи цветя и оЧАРователни акценти, чрез които да направим семейният празник още по-специален.


Затова от „ЧАР“ ви предлагаме нашите Великденски артикули, с който да подарите на вас и вашите семейства един по-различен светъл празник.


Покривки

Един от най-ефектните и лесни начини да направим усещането у дома по-празнично е чрез тематична покривка в хола или трапезарията. Представете си само как се събуждате на празничната сутрин и се събирате с любимите ви хора на украсената великденска маса, за да се борите с боядисаните яйца и да ядете сладки захаросани козунаци. Каква идилия!


Декоративни възглавнички

Друг начин да украсите дома по случай християнския празник е чрез тематични декоративни възглавнички. По този начин ще придадете ново свежо усещане на вашия хол или спалния и ще усещате празничното настроени дълго време преди и след Великден.


Ако искате и Вие да зарадвате себе си и любимите Ви хора с празнично великденско настроение и да направите дома още по-уютен по случай на светлия-семеен християнски празник, заповядайте в магазините на „ЧАР“ в гр. София (бул. Васил Левски 111) и в гр. Бургас (ул. Христо Ботев 61), където нашите компетентни консултанти ще Ви помогнат да изберете най-подходящите продукти за Вашия дом.


Нека направим този Великден по-красив от всички до сега!

Христос Воскресе!

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page