top of page
Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

Добавете нотка на страст към дома си с цвета на годината на Pantone: Viva Magenta

Pantone обяви своя цвят на годината за 2023 г. и това е смел и жив нюанс на розово-лилаво: Viva Magenta.

Този поразителен нюанс е предназначен да

символизира креативност, енергия и страст и със сигурност ще направи впечатление във всяка обстановка, включително интериора на вашия дом.

Ако искате да включите този цвят на годината на Pantone във вашия домашен декор, има няколко начина, по които можете да го направите.



Акценти от текстил

Един от начините да включите Viva Magenta във вашия дом е чрез текстил. Това може да включва декоративни възглавници, одеяла, килими или декорации на прозорци в нюанси на Viva Magenta. Можете също така да помислите за добавяне на Viva Magenta към вашето спално бельо или кърпи за акцент в спалнята или банята.


Аксесоари

Друг начин да включите Viva Magenta във вашия дом е чрез аксесоари и малки декоративни елементи. Това може да включва вази, свещи или дори произведения на изкуството в нюанси на Viva Magenta. Можете също така да помислите за добавяне на Viva Magenta към стените си с подчертаваща акцентна стена или като боядисате цяла стая в този смел нюанс.


Мебели

Ако се чувствате смели, бихте могли дори да обмислите включването на Viva Magenta в по-големи мебели, като диван или фотьойл. Това може да добави нотка драма и индивидуалност към вашето жилищно пространство и може да бъде балансирано с неутрални акценти и декоративни елементи.


Цветът на годината на Pantone за 2023 г., Viva Magenta, е смел и жив нюанс, който със сигурност ще направи изявление във всяка обстановка, включително интериора на вашия дом. Независимо дали изберете да включите Viva Magenta в текстил, аксесоари или по-големи мебели, този цвят със сигурност ще внесе енергия и индивидуалност във вашето пространство.

 

Ако искате да актуализирате домашния си декор с най-новите тенденции, заповядайте в магазините на ЧАР в гр. Бургас (ул. „Христо Ботев" 61) и гр. София (бул. „Васил Левски“ 111). С богат избор от висококачествени и стилни продукти, магазините на Чар са идеалното място да намерите всичко необходимо за подобряване на интериора на вашия дом. Защо да чакате? Започнете да въвеждате Viva Magenta в дома си днес и внесете нотка на креативност, енергия и страст във вашето пространство.

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page