Хотелите в днешно време доказват все по-категорично, че времето прекарано в общите им части, а не само в стаята, може да бъде едно изключително преживяване . Разбира се, това се случва с помощта на най-добрите интериорни дизайнери!
Конкуренцията е висока и собствениците на хотели трябва да вземат под внимание, какви са нуждите на съвременните клиенти. Днес освен добрата храна в хотела, атмосферата и интериора на ресторанта играят ключова роля в цялостната оценка на обекта.
Разгледайте основните световни тенденции за 2019г в хорека сектора. Вижте как да бъдете в крак с времето! Направете го с текстилите на ЧАР, защото за нас няма невъзможни неща!
Не забравяйте, че проектирането на хотелския ресторант означава създаване на гъвкави пространства, в които хората могат както да общуват помежду си, така и да се хранят. Всеки от нас обича да се социализира и да се храни, а самото преживяване може да бъде фантастично, дори ако просто им предложите леко предястие, което да споделят с приятели. Невероятно е дори колко много хотелиери вече обърнаха внимание на този факт и създадоха в своите хотели дизайнерски кафета и/или мини ресторанти точно с тази цел!
Предложете на своите гости преживяване! Те няма да го забравят и ще се върнат отново!
Comments