top of page
Снимка на автораЧАР ТЕКСТИЛ

„ЧАР” ЕООД за поредна година взе участие в Hotel & Tourism Investment Forum

Актуализирано: 29.11.2022 г.

За поредна година се състоя най-голямата конференция за инвестиции и управление на хотели в България.

Ваня Димитрова, собственик на „ЧАР“ ЕООД, част от панелна дискусия



Можете да гледате цялата дискусия тук:

Фирма „ЧАР” ЕООД взе участие в тазгодишното издание на хотелския форум - Hotel & Tourism Investment Forum 2022 като официален спонсор на събитието. Седмото издание на най-голямата конференция за инвестиции и управление на хотели в България се проведе на 25 октомври 2022 г. в Гранд Хотел Милениум София. Хотелският форум отново събра на едно място стотици собственици и мениджъри на хотели, а също така туроператори, летищни оператори, представители на авиокомпании, архитекти и дизайнери, доставчици и официални гости.

Участници в панелна дискусия на Хотелски форум 2022


По време на събитието се състояха и няколко панелни дискусии на актуални теми, които представляват интерес за хората в бранша. На една от тези дискусии като част от панела присъства г-жа Ваня Димитрова, собственик на „ЧАР“ ЕООД. Темата на дискусията беше „Концепция и дизайн на модерния хотел: кои са по-важните тенденции, къде да търсим възможности?“. На нея най-новите тенденции за хотели, диктувани от най-големите имена на световния пазар, бяха дискутирани от лидерите на българския пазар.

Ваня Димитрова, собственик на „ЧАР“, Михаел Димитров, Регионален Мениджър, и арх. Златка Маджарова, консултант при разработка на архитектурни проекти на на „ЧАР“, по време на Хотелски форум 2022


0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page